Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pär Sundbergs nya satsning

Publicerad: 12 augusti 2012, 19:16

Pär Sundberg.

Pär Sundbergs nya satsning: OTW-grundaren drar igång ett investmentbolag med inriktning på hälsovårdsföretag. Kompanjonen är kokboksförfattaren Ola Lauritzson, som startat GI Viktkoll, skriver DI.


Ämnen i artikeln:

Pär Sundberg

Pär Sundberg är en av OTW:s grundare. Han startade bolaget för 13 år sedan. Under 2007 köpte Forma, som då ägde 12 procent av bolaget resterande aktier i OTW. Affären gjorde de största ägarna Pär Sundberg, Pär-Ola Jonasson och Anders Abenius rika. Pär Sundberg lämnade sedan OTW 2009 och har varit vd på Metronome, samt grundat Buzzador.

Nu är han styrelseledamot i börsnoterade investmentbolaget Traction och startar Hälsa Invest tillsammans med Ola Lauritzson, som gjort sig ett namn på GI-metoden och äger GI Viktkoll samt GI-boxen.

Målet är nu att köpa upp bolag inom hälsoområdet.

Det är Ola Lauritzsons och Pär Sundbergs pengar som tillsammans med överskottet från GI-bolagen är startkapitalet i Hälsa Invest, skriver DI.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Pär Sundberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.