Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Paradise Hotels programledare hittar nytt blogghem

Publicerad: 27 november 2014, 10:08

Malin Gramer.

Foto: TV3.

Tv-profilen Malin Gramer börjar blogga för Modern Family Group, som är ett mediehus för mediestjärnor och bloggare.

Ämnen i artikeln:

Cecilia BlankensTalangZara LarssonParadise Hotel

KB

Karl-Johan Byttner


Malin Gramer har tidigare lett tv-programmen "Talang" och "Jagad av Hundar" och har rest världen över för att undersöka sexuella böjelser och fetischer i "Fråga Olle-dokumentären" samt "Fråga Olle".

Malin Gramer har varit bloggare i ett år och vill nu fortsätta att utvecklas genom att blogga för Modern Family Group, MFG.

– Hos Modern Family Group har jag hittat den kombination av kunskap och engagemang jag behöver för att få den bästa digitala närvaron, säger Malin Gramer i en kommentar.

På hennes sajt  ska också fyra av hennes väninnor medverka regelbundet och bjuda på alltifrån betraktelser från vardagen till skvaller.

– Malin är en av de mest intressanta personligheterna just nu, ett energiknippe som hör lika mycket hemma i mammarollen som på röda mattan, säger Linda Clarenbring, redaktör på MFG i en kommentar.

MFG är ett digitalt och annonsörfinansierat mediehus som grundades under förra året.

Verksamheten går ut på att utveckla moderna digitala magasinsformat anpassade utefter läsarnas behov och personlig dialog på webben och i mobilen.

– Vi märker en kraftigt ökande efterfrågan från företag som vill nå ut till våra målgrupper på kreativa och nyskapande sätt, och där passar Malin in perfekt, säger Linda Clarenbring, redaktör på Modern Family Group.

MFG:s plattformar för Zara Larsson, Cecilia Blankens, Tina Thorner, Johanna Toftby samt themontazamis och modernmom når 250 000 unika besökare per vecka via webben och mobilen och 1,2 miljoner följare på Instagram och Twitter.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev