Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Partiledardebatt gav nära miljonen

Publicerad: 7 maj 2012, 08:45

SVT:s specialversion av Agenda med partiledardebatt i två timmar gav 800 000 tittare under den första timmen. Men tittarna strömmade till rejält under sista 45 minuterna och SVT noterade 1 066 000 tittare under den perioden. Totalt hade partiledardebatten 933 000 tittare i genomsnitt.


Ämnen i artikeln:

SVTAgenda

I gårdagens Agenda ställdes Alliansen och Oppositionen för första gången emot varandra i  en direktsänd tv-duell inför valet 2014.  

Den första partiledardebatten  blev också den första duellen om posten som statsminister, men det  hettade aldrig riktigt till mellan nuvarande statsminister Fredrik  Reinfeldt och den nye S-ledaren Stefan Löfen.

SVT:s programdirektör för nyheter och sport, Jan Axelsson, är dock mycket nöjd med programmet som helhet:
–  Det blev en bra partiledardebatt och ett bra program. Nästan  miljonpublik i snitt i hård konkurrens och med fint uteväder visar att  det fanns ett stort intresse att få se den första riktiga  partiledardebatten efter valet, säger han.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

SVTAgenda

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.