Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pascalidou till Yourlife

Publicerad: 25 mars 2011, 09:53

Yourlifes senaste bloggtillskott: Alexandra Pascalidou som tidigare bloggat på numera nedlagda Metrobloggen.


Ämnen i artikeln:

Carina NunstedtYourlifeAlexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou. Foto: Resumé.

Medieprofilen Alexandra Pascalidou, som nyligen medverkade i TV4:s "Let's dance”, rekryteras av Yourlifes chefredaktör Carina Nunstedt och börjar blogga på Yourlife.nu med premiär i dag.

– Det känns vuxet att få föra en dialog med Yourlifes kloka läsare. Det känns också som en inspirerande nystart efter mina år på Metrobloggen, säger Alexandra Pascalidou i en kommentar.

Yourlife.nu startade för ett år sedan och har nu som runt 70 000 unika besökare i veckan.

– Det beror mycket på att vi sedan starten lockat starka profiler till både magasinet och sajten yourlife.nu. I tidningen syns Mia Skäringer och Michael Nyqvist som krönikörer. På sajten är Amanda Schulman den klart lysande bloggstjärnan, vid sidan av författare, entreprenörer och frilansmedarbetare inom olika specialområden, säger chefredaktören Carina Nunstedt och fortsätter.

– Jag är väldigt glad över att Alexandra Pascalidou ansluter till Yourlifes starka team. Hon är en person med ett högt engagemang, bred erfarenhet och står för mer djup och större drömmar – precis som Yourlife.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.