Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Passion for Business ökar tempot

Publicerad: 8 december 2008, 14:23

Ny redaktionschef på plats – och nu ökar passion for Business tempot. Utgivningstakten blir 6-8 nummer nästa år, jämfört med fyra under startåret. Den betalda upplagan ligger på 24 000 exemplar.


Anna Carrfors Bråkenhielm. Foto: Björn Elgstrand.

Resume.se berättade tidigare i dag att Victoria Veres är ny redaktionschef på Passion for Business.

– Passion for Business är det roligaste projektet i tidnings-Sverige just nu och på väldigt länge. Jag har jobbat på klassiska affärstidningar förut och har saknat en affärstidning för kvinnor, säger Victoria Veres till Resume.se.

Anna Carrfors Bråkenhielm , ansvarig utgivare och ägare är mycket nöjd med lösningen.

– Jag är jätteglad att Victoria är ny redaktionschef hos oss. Hon känns helt rätt, hon har gedigen bakgrund för ändamålet, säger  Anna Carrfors Bråkenhielm.

Hon berättar att den betalda upplagan ligger på 24 000 exemplar.

– Det går bra, trots att det är dystra tider. Säljsiffrorna och upplagan är bra för att vara en nystartad tidning, säger Anna Carrfors Bråkenhielm.

Tidningen har gjort fyra nummer  under startåret. Nästa år blir utgivningstakten 6-8 nummer.

Passion for Business, som numera även finns på nätet hos E24, kommer även att satsa på event-, företags- och seminariedelen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.