Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Per Gessle tar avstånd från utskällda videon

Publicerad: 28 maj 2014, 11:29

Bild från nakenvideon.

Nya, nakna, musikvideon till Per Gessles samarbete med DJ Heikki har fått hård kritik. Nu förklarar Gessle att han inte haft något med videon att göra. – Per fick se den i färdigt skick först häromdagen och uppskattar den inte alls och har därför valt att inte sprida den via Facebook eller Twitter, säger managern Marie Dimberg till Resumé.


Enligt Per Gessles management blev Gessle chockad när han fick se videon som visar en naken kvinna och en äldre man.

– Per Gessle medverkar som gästsolist på DJ Heikkis single "You Don't Want Love". Per adderade sin touch på låten, la sin sång i en studio i Sverige och det är Pers enda involvering i projektet. Det är DJ Heikki som är artisten, det är DJ Heikkis singel och det är DJ Heikki och hans skivbolag som tagit fram videon, säger Per Gessles manager Marie Dimberg till Resumé.

I sociala medier har videon dömts ut totalt för sitt innehåll, men Per Gessle tar alltså avstånd från den och svär sig fri. Han arbetar nu för att den inte ska spridas.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.