Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Perfect Day storsatsar på rörligt

Publicerad: 8 juni 2015, 11:40

Samir Chahimi teamar upp med systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman.

Foto: Pressbilder.

Perfect Day Media förstärker med en ny operativ chef. Samir Chahimi anluter från Chimney och får särskilt ansvar för att utveckla bolagets erbjudande inom rörlig bild.


Ämnen i artikeln:

Amanda SchulmanHannah WidellPerfect Day MediaPerfect Day

Karaktärsdrivet och plattformsoberoende innehåll är devisen som Perfect Day Media driver sin verksamhet med. Sedan starten 2011 har bolaget gått allt bättre och i fjol omsatte de 17,5 miljoner kronor.

Nu förstärker de med Samir Chahimi som senast kommer från Chimney där han varit partner och affärsområdeschef. Hannah Widell kommer att kvarstå som vd och Amanda Schulman som cd, men nu tänker de satsa ännu mer på rörligt innehåll.

– Vi har en avdelning vi kallas för Perfect Pictures som håller på med rörligt i alla former. Där ser vi ser en explosionsartad utveckling och behöver någon med den bakgrunden som kan ta över. Rörlig bild har alltid varit stort inom alla våra affärsområden, men nu handlar det om att anpassa det till alla platfformar. Det finns enorma möjligheter, och våra kunder har ett otorligt stort behov att att skapa eget innehåll i rörlig bild, säger Hannah Widell.

Samir Chahimi har har ett förflutet som producent i tv- och reklamfilmsbranschen. Jarowskij Reklam, Stockholm-Köpenhamn och SVT är några bolag han jobbat på tidigare.
– Vi är så klart jätteglada att han har valt att hoppa på, säger Hannah Widell.

I en kommentar säger han själv:
– Det är en fantastisk möjlighet att bli en del av Perfect Day Media. Perfect Day är en av få aktörer på marknaden som lyckats knäcka den digitala koden och utvecklat ett starkt erbjudande till sina kunder. Vem skulle inte vilja vara en del av det? Jag är djupt imponerad av Hannah och Amanda och deras team, dem har sedan starten av Perfect Day gång på gång bevisat att dem är en av de starkaste entreprenörerna i branschen.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.