Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Perfect Days triumf

Publicerad: 13 januari 2015, 10:28

Kristoffer Triumf och Amanda Schulman.

Foto: Pressbilder.

Perfect Day stärker upp med en välkänd röst: Kristoffer Triumf som gör podcasten Värvet. – Vi är så glada att få börja jobba med Kristoffer som profil, säger creative director Amanda Schulman.


Ämnen i artikeln:

Kristoffer TriumfAmanda SchulmanPerfect Day

Perfect Day Media är systrarna Amanda Schulman och Hannah Widells bolag. Deras affärsidé är att knyta till sig intressanta personer och bygga karaktärsdrivet innehåll kring dem på alla plattformar.

Nu har de kontrakterat Kristoffer Triumf som gör en av Sveriges största podcasts Värvet. Målet är att bygga fler typer av produkter kring honom och hans varumärke.
– Han har nått väldigt stora framgångar med Värvet och vi ser fram emot att samarbeta med honom på ytterligare plattformar. Han är en drömvärvning helt enkelt, kommenterar Amanda Schulman.

Själv säger Kristoffer Triumf:  
– Jag är otroligt imponerad av - och lite avundsjuk på - Perfect Day-familjen. De har visat att vår bransch och vår kulturyttring är ett medium som kan mäta sig med vilket som helst. Känns fint att vara en i gänget nu.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.