Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pia Grahn börjar blogga om Årets Byrå på Resumé

Publicerad: 25 oktober 2017, 13:48

Pia Grahn är vd på Regi som driver Årets Byrå. Hon kommer att intervjua byråledare ända fram till galan i februari.


Ämnen i artikeln:

Årets ByråPia GrahnResumé

Resumé tar från och med nästa år över Årets Byrå-galan från Regi, som dock fortsättningsvis håller i den stora byråundersökningen. Nu börjar Regis vd Pia Grahn blogga hos Resumé fram till galan.

Vad är syftet med bloggen?
– Årets Byrå är en årlig studie, där byråernas egna kunder bedömer och värderar byråsamarbetet och relationen med sina byråer. Det finns ingen jury eller dylikt – utan det är landets kommunikationsköpare som säger sitt. Så de byråer som hyllas och belönas i Årets Byrå är byråer som har mycket nöjda kunder och som på olika sätt har lyckats driva och utveckla sin byrå och sina kundrelationer på ett positivt sätt. Till stor del handlar det om ledarskap och att driva byrån på ett genomtänkt och framgångsrikt sätt. Det vill jag också lyfta fram genom att låta ett antal vinnande byråledare komma till tals.

Vad kan vi förvänta oss av innehållet?
– Jag hoppas på tips och råd från erkänt duktiga byråledare, gärna personliga historier och lärdomar som vi alla kan lära oss från och inspireras av.

För vilka skriver du främst?
– För hela vår industri, för både kommunikationsköpare och byråmänniskor som är intresserade av att förbättra och utveckla samarbetet. Och för alla dem som drömmer om att bli byråledare en dag – här ska vi förhoppningsvis kunna få lite insyn i arbetet med att driva en byrå framgångsrikt.

Du är ju bekant med Resumés spalter sedan tidigare. Hur känns det att skriva hos oss igen?
– Jag har ju själv tidigare jobbat som reporter så det känns jättekul!

I första inlägget har Pia Grahn intervjuat Westanders vd Patrik Westander. Läs det här!

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.