Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pingis på Computer Sweden

Publicerad: 27 maj 2011, 12:44

Computer Sweden rekyterar tungt. Ny publisher för tidningen blir Pingis Hadenius samtidigt som Jörgen Lindqvist blir ny chefredaktör. - För mig är det här ett drömjobb, säger Pingis Hadenius i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Jörgen LindqvistPingis HadeniusComputer Sweden

Pingis Hadenius

Från och med den 1 mars blir Pingis Hadenius publisher inte bara för Computer Sweden utan också för hela IDG Enterprise. Hon har tidigare varit editorial director på Passion for Business, chefredaktör på Red Tee och ELLE Puls samt börsreporter på nyhetsbyrån Reuters. Hon ser fram emot den nya rollen.

- För mig är det här ett drömjobb då det kombinerar mina kompetenser av ekonomi och journalistik. Jag tycker det skall bli oerhört stimulerande och roligt att arbeta med redaktionell affärsutveckling på ett så välskött förlag med duktiga medarbetare, säger Pingis Hadenius i ett pressmeddelande.

Samtidigt värvar tidningen en ny chefredaktör, Jörgen Lindqvist.

- Computer Sweden är en stor tidning som dominerar sin nisch totalt. Det känns otroligt kul att få leda den kunniga redaktionen, säger han om den nya rollen.

Jörgen Lindqvist är idag chefredaktör på Biotech Sweden. Tidigare har han arbetat som chefredaktör på karriärtidningen Shortcut och featureredaktör på Computer Sweden.

Christian Ström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.