Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pippa omringad av paparazzis

Publicerad: 5 mars 2012, 08:47

Pippa Middleton i centrum.

Foto: SUVAD MRKONJIC / EXPRESSEN / SCANPIX

Runt 30 kändisjournalister och paparazzifotografer åkte till Mora – enbart för att bevaka Pippa Middleton. – Det var lite rörigt vid målgången, men jag tyckte det gick bra ändå, säger Vasaloppets presschef Per Källgren till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Vasaloppet

Pippa Middleton, 28 är syster med prinsessan Kate som i fjol våras gifte sig med den brittiske tronarvingen prins William. Pippa stal showen på bröllopet med sin klänning och blev tabloidernas nya favorit.

När hon i går åkte Vasaloppet för ett välgörenhetsprojekt var det fullt pådrag längs spåret och vid målgången. Runt 30 personer var där enbart för att bevaka Pippa Middleton åt brittisk press. Totalt var det 400 journalister som bevakade tävlingen.

–       Intresset kring Pippa var oerhört stort. Men hon ville ju få publicitet för sitt välgörenhetsprojekt så det handlade om att ge och ta, och allt gick bra. Det var lite rörigt vid målgången men jag tyckte att fotograferna skötte sig bra på det hela taget och det gick bra, säger Per Källgren.

Det är ju inte ovanligt med storkändisar och kungligheter i Vasaloppsspåren, så arrangörerna brukar alltid vara väl förberedda. Men så många kändisjournalister har det nog aldrig varit på plats.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Vasaloppet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.