Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pizzeria-ägaren om Adelsköld-snackisen: ”Går för långt”

Publicerad: 25 september 2014, 11:06

Pizzeria-ägaren där den utpekade mobbaren tycker att Karin Adelskölds hämnd har gått för långt.

Karin Adelskölds sociala medier-hämnd på en gammal mobbare har blivit en storsnackis. Nu tycker pizzeria-ägaren där den utpekade mannen jobbar att det hela har gått för långt.


Ämnen i artikeln:

Karin Adelsköld

Journalisten och komikern Karin Adelsköld gav igen på en gammal mobbare som bad henne att uppträda på pizzerian i Kisa där han jobbar. Hon svarade med att hon kunde köra en show om hur flera plågoandar gjorde hennes liv till ett helvete.

Resumé ringer upp pizzerian där mannen som pekas ut av Adelsköld jobbar. Pizzeria-ägaren svarar och säger att mannen i fråga inte har dykt upp i tid och heller inte lämnat någon information om varför.

– Jag har inte hört någonting och nu förstår jag varför, säger han.

Bakgrunden till att en förfrågan gick ut till Karin Adelsköld var att pizzerian brukar ha uppträdanden med alltifrån dansare till trubadurer, men inte haft någon show på två månader.

Pizzeria-ägaren tog då ett samtal med personalen och då kom den anställde upp med idén att han kunde höra med Karin Adelsköld som han har gått i skolan med.

– Jag sa till honom att han kunde kontakta henne för priser och annat. Det brukar ju bli lite annorlunda om man känner personen, säger pizzeria-ägaren.

Han menar att hans anställde är en mycket skötsam man med barn och känner sig besviken över det som har hänt.

– En framgångsrik komiker och artist måste väl kunna lägga sådant här bakom sig. Det hände ju i barndomen. Det här har gått för långt, säger pizzaägaren.

Resumé har upprepade gånger sökt mannen som Karin Adelsköld pekade ut som mobbare.

FAKTA/Inläggen som blev en storsnackis

Karin Adelsköld blev kontaktad av en gammal plågoande från skolan i helgen.

Han skrev:
"Hej, det var inte igår tänkte höra med dig om du kunde köra lite standup i Kisa det är så jag jobbar på en pizzeria om du hade tid vore kanon kul".

Karin Adelsköld var inte sen att svara:

"Ja, varför inte. Jag skulle kunna komma och köra lite skämt om hur du och Svenne mfl gjorde mig liv till ett helvete från 6:an och under hela högstadiet."

Hon gick också ut med hans namn, men efteråt bad Karin Adelsköld om ursäkt och menade att hon hade "blurrat" hans namn, men råkat lägga upp fel version på Twitter.

Hennes twitter-inlägg fick snabbt spridning i sociala medier.

Karin Adelsköld bad senare om ursäkt för att mannens namn spritts i sociala medier.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Karin Adelsköld

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.