Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Plåtade sin egen bilolycka

Publicerad: 7 januari 2010, 12:05

Tv-profilen Eva ”Kräk-Eva” Nazemson kraschade med bilen på väg till Köpenhamn. Sedan tog hon bilderna på olyckan som publiceras i Aftonbladet i dag. – Ja, det är mina bilder, säger hon till Resume.se.


Eva Nazemson och artikeln i Aftonbladet i dag.

Programledaren Eva Nazemson blev tv-kändis när hon råkade spy i direktsändning. Klippet på händelsen gick som en raket på Youtube och fick mångmiljonpublik världen över.

I går – på väg i bilen till Köpenhamn för inspelningen av tävlingsprogrammet ”Quizzo” i Kanal 9 – kraschade hon in i ett vägräcke.

I dag skriver Aftonbladet om olyckan. Nazemson, som hade änglavakt, intervjuas och under bilderna står det ”Foto: Privat”.

Resume.se kan avslöja att det är Eva Nazemsons egna bilder. Den ena bilden har hon tagit helt själv, och den andra, där hon syns med en man från räddningstjänsten, fick hon hjälp med att ta.

– Efter olyckan ringde jag 112, min mamma och några vänner. Jag vet inte hur Aftonbladet fick nys om det, men det måste ha varit någon av minna vänner som läckte. Sedan ringde Aftonbladet mig och frågade om jag kunde ta bilder, så det var så det gick till, säger Eva Nazemson, som klarade sig utan en skråma.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.