Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Plura ny krönikör i Expressen

Publicerad: 25 juni 2012, 08:00

Plura.

Foto: MTG.

Per "Plura" Jonsson är en av Expressens sommarkrönikörer. Han får sällskap av bland annat Linda Skugge som därmed alltså gör comeback som kolumnist i tidningen. – Plura blir måsteläsning och Linda Skugges comeback känns spännande, säger editionschefen Magnus Alselind.


Ämnen i artikeln:

ExpressenPlura

Expressen tar av tradition in ett antal namn som sommarkrönikörer varje sommar. I år blir det Plura, författaren Jonas Jonasson, Marcus Birro, Amelia Adamo, Linda Skugge, Jessica Almenäs och Leif GW Persson.

Plura, som tidigare var matrecensent i numera nedlagda Stockholm City,  är kanske den största skrällen.

Han ska skriva på måndagarna om "saker och ting som flyter upp" under Eldkvarns sommarturné.

Linda Skugge, som var fruktad för sin vassa krönikörspenna förr i Expressen, gör alltså comeback i tidningen. Men den här gången blir det på ett lite annat sätt.

– Jag ska leva ut kulturtanten som alltid funnits i mig nu när jag fyller 39. Det skulle kännas fel att skriva på samma sätt som när jag skrev fasta krönikor i Expressen, det vore fantasilöst, säger hon i dagens Expressen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ExpressenPlura

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.