Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pocket blir Anagram

Publicerad: 21 januari 2014, 09:10

I somras förvärvade Anagram webbproduktionsbolaget Pocket Entertainment som blev ett av tre dotterbolag i koncernen. Nu byter Pocket Entertainment namn och blir Anagram Pocket. De två andra dotterbolagen är Anagram Live och Anagram Film & TV.


Ämnen i artikeln:

AnagramPocket Entertainment

– Anagram Pocket är ett nytillskott och en viktig länk för att göra koncernens erbjudande komplett. Våra tre dotterbolag jobbar tätt ihop och namnbytet känns därför helt naturligt, säger Mats Alders, vd på Anagram. Vårt kompletta erbjudande består idag av att vi kan göra sk 360-gradersproduktioner, det vill säga produktioner som är anpassade för flera format.

Namnbytet innebär inte några förändringar gällande inriktning eller verksamhet och Anagram Pocket kommer fortsatt att vara placerat i Stockholm.

–Vi fortsätter att leverera högkvalitativt innehåll och lägger fokus på att komplettera och utveckla innehåll som Anagram skapat för TV eller livescenen; Tiffany Perssons vlogg är ett exempel. Vi fortsätter även att utveckla, producera och distribuera skräddarsydda webbserier på uppdrag av både playkanaler och andra företagskunder, säger Elin Sandström Lundh, VD på Anagram Pocket.

Anagram startades av komikerna Anders Jansson och Johan Wester 2003 i Lund då man sysslade med framför allt TV och film samt enstaka scenproduktioner. 2010 expanderade Anagram med verksamhetsområdet Live som numera producerar både möten, event och publika live-föreställningar.

Anagram har drygt 20 anställda i Lund och knappt tio i Stockholm. Bolagets bas är Lund.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

AnagramPocket Entertainment

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.