Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Poppius lanserar webbredaktörsutbildning

Publicerad: 27 november 2017, 09:36

Journalistskolan Poppius lanserar en ny webbredaktörsutbildning.


Poppius Journalistskola firar 70 år med att lansera en ny webbredaktörsutbildning. Utbildningen ska enligt ett pressmeddelande ge "de viktigaste grundläggande verktygen för att kunna arbeta som webbredaktör/content manager på ett företag eller myndighet.

– Det känns fantastiskt kul att vi startar den här terminsutbildningen.De som har gått på våra kortare webbkurser har länge efterfrågat en fördjupande längre utbildning. Den nya utbildningen är en yrkesförberedande utbildning som ger de praktiska verktygen för att kunna börja jobba som webbredaktör/content manager, säger Linda Karlsson, kursledare.

– Vi ser att det finns en stor efterfrågan hos både företag och myndigheter på den här kompetensen samtidigt som det är brist på duktiga webbredaktörer. Medarbetare som kan leda den digitala utvecklingen, säger Niclas Breimar, rektor på Poppius.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.