Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Pr-byrån fick in Läckberg i Let’s dance

Publicerad: 16 februari 2012, 14:37

Camilla Läckberg.

Foto: Resumé.

(UPPDATERAD) Deckardrottningen Camilla Läckberg uppges vara klar för Let's dance senare i vår. Hon fick rådet att delta av Christina Saliba, vd för pr-byrån Weber Shandwick. Enligt vad Resume.se erfar förhandlade Saliba fram avtalet med TV4.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaCamilla LäckbergWeber Shandwick

Enligt Expressen ska Camilla Läckberg delta i årets uplaga av TV4:s tittarsuccé Let's dance.

Kanalen fortsätter alltså på linjen med att ha med författare bland deltagarna – förra säsongen gav sig Björn Ranelid och Denise Rudberg hän på dansgolvet på bästa sändningstid på fredagarna.

Camilla Läckberg anlitar sedan flera år tillbaka pr-byrån Weber Shandwick. Enligt vad Resume.se erfar förhandlade byråns vd Christina Saliba fram avtalet med TV4 och var drivande i processen.

Camilla Läckberg är en prestigekund för Weber Shandwick. Hon är ingen gigantisk kund när det gäller intäkter, men för byrån är det en bra referens eftersom hon är så känd – och mediebilden är övervägande positiv. Det är med andra ord lätt att göra pr för Läckberg. Det handlar oftast om att tacka nej till förfrågningarna som väller in.

Christina Saliba har inte gått att nå för en kommentar under dagen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.