Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Praktikanternas värsta misstag

Publicerad: 30 oktober 2013, 13:42

Foto: Colourbox.

Entrepreneur.com har sammanställt en lista på de mest katastrofala misstagen som har begåtts av praktikanter. På sajten Quora berättar användare om hur de råkat släcka ner The Washington Post webbsida, bränt ner hela kontorsbyggnader till grunden och förolämpat Mark Zuckerbergs fru.


På community-sajten Quora kan medlemmarna ställa frågor som sedan diskuteras. I diskussionstråden "What is the most catastrophic mistake made by an intern at a tech company?" bekänner användarna deras värsta misstag som praktikanter.

Entrepreneur.com har sammanställt de mest häpnadsväckande historierna.

En anonym användare berättar om sin praktik på The Washington Post. "När jag praktiserade på The Washington Post råkade jag släcka ner tidningens webbsida som låg nere i två timmar samtidigt som publiceringen för webben låg nere i fem timmar."

En annan användare berättar om när han praktiserade som programmerare och råkade bränna ner hela kontoret på grund av ett misstag med en kabel. "Kontoret brann ner till grunden och fler än 100 anställda stod utan arbetsplats."

En annan praktikant på Facebook bestämde sig för att testa den nya frågesajten Facebook Questions genom att själv svara på några av frågorna. På frågan "Hur löser man en andragradsekvation?" svarade praktikanten sarkastiskt "Har du provat logaritmer?". Strax efteråt insåg han att det var Mark Zuckerbergs flickvän, numera fru, som ställt frågan.

Susanna Sköld

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.