tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Prisbelönta kreatörer startar ny byrå

Publicerad: 1 augusti 2018, 07:54

Från vänster Thea Hamrén, Claire Hynes, Emil Rydberg, Laura Jordan Bambach

Thea Hamrén och Emil Rydberg lanserar First Lady – en fristående partner- och innovationsbyrå till London-byrån Mr. President.

Ämnen i artikeln:

ByråMediaMedier

AH

Alex Hartelius


Thea Hamrén och Emil Rydberg öppnar idag upp portarna till den kreativa innovationsbyrån First Lady. Byrån ska fungera som en fristående partner till London-byrån Mr. President och specialisera sig på en kärngrupp av specialister inom idéutveckling, tech och design.

– Vi såg en möjlighet att bygga en ny fristående byrå som kan agera snabbt både globalt och lokalt, samarbeta med Mr. President och den fantastiska scenen av små agila företag i Stockholm för att hitta unika lösningar för våra kunder. Vi är peppade på att hitta nya sätt och modeller för att samarbeta kreativt, både över landsgränser och lokalt, i en tid där vår industri går igenom så mycket förändringar, säger Thea Hamrén och Emil Rydberg, partners på First Lady, i en kommentar.

Byråns modell är experimenterande och flexibel, och kommer att samarbeta med ett brett nätverk av specialiserade individer och startups i Stockholm på både globala och lokala projekt. First Ladys klienter inkluderar en ny fin-tech bank som lanseras 2019, Greenpeace Sverige och pågående projekt med Mr. President.

Thea Hamrén var cd på Mr. President i över tre år och kammade hem flera priser under sin sejour. Bland annat för prisbelönta kampanjer för The Body Shop, Greenpeace, Internet.org/Facebook och Bacardi, samt utmärkelsen 'Most Creative Women in the World' av The Drum förra året.

Emil Rydbergs fokus ligger inom creative tech och han har tidigare gjort innovativa globala projekt för företag som Google, Volvo och Spotify på Obscura Digital Stockholm.

– Som en kreativ byrå med fokus på att bygga varumärken som agerar och
talar som ett, tror vi på att hålla vårt kärnteam litet och agilt, vilket låter oss samarbeta med talanger i världsklass på olika idéer och projekt. Stockholm är ett epicentrum för innovation, och idag är inte vart man är geografiskt en barriär för att ha bra ett partnerskap. I Sverige är systemet byggt för att främja talang inom den här sektorn, och vi känner det som en kultur som är öppen för samarbeten. Det som händer där just nu, och hur de gör det, är otroligt spännande, det finns mycket vi kan lära oss från svenskarna, säger Claire Hynes, vd och medgrundare av Mr. President

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev