Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Privatekonomins nestor ger ut bokserie

Publicerad: 14 oktober 2014, 09:45

Anders Andersson.

Liber har inlett ett samarbete med tidskriften Driva Eget. Tre handböcker ges ut med tips för företagare. Anders Andersson har startat Driva Eget och har tidigare varit chefredaktör för Bonnier-tidningen Privata Affärer.


Ämnen i artikeln:

Privata Affärer

Anders Andersson jobbade först på Expressen under många år och var bland annat redaktör för bilagan Pengarna & Livet.

Han har därefter varit chefredaktör för Privata Affärer och även deltagit som ekonomisk expert i P1-programmet Plånboken.

Anders Andersson har senare startat tidskriften Driva Eget, som nu inleder ett samarbete med Liber om tre handböcker med tips för företagare: 49 sätt att öka vinsten av Mikael Carlsson, 22 sätt att sälja bättre av Ulla-Lisa Thordén och 92 sätt att sänka skatten, som är skriven av Anders Andersson själv.

– När vi premiärsålde böcker på mässan Eget Företag i Stockholm märkte vi att vi träffat rätt i ämnesvalet för de första tre böckerna, säger han i en kommentar.

Lönsamhet är det övergripande temat och böckerna erbjuder råd inom alltifrån skatt, ekonomi och försäljning till marknadsföring och ledarskap.

– Företag är människor, och varken företagare eller deras medarbetare kan förstås veta allt. Vi ville ta fram konkreta handböcker för företagare som det ska löna sig att läsa och tillämpa, säger Anders Abrahamsson, förläggare av managementlitteratur på Liber.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Privata Affärer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.