Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Programchef och affärschef till Nyhetsbolaget

Publicerad: 24 november 2011, 14:38

Mia Lindqvist

Foto: TV4

Mia Lindqvist, just nu tf samhällschef på TV4 blir ny programchef och Lenka Prokopec Karlberg, marknadschef på E24, tar över som affärschef på Nyhetsbolaget.


Ämnen i artikeln:

NyhetsbolagetTV4

– Jag är mycket glad och nöjd över att Mia Lindqvist och Lenka Prokopec Karlberg har tackat ja till att ingå i ledningen för det nystartade Nyhetsbolaget. Mia Lindqvist, med sin breda erfarenhet av tv-produktion och specifika kunskap om TV4:s samhällsjournalistik, får ett stort ansvar för Nyhetsbolagets totala programinnehåll. En spännande, utmanande och tuff uppgift. Jag är övertygad om att hon är helt rätt person att utveckla och vårda vår omfattande produktion av samhällsprogram. Lenka Prokopec Karlberg har den kompetens som behövs för att bygga upp affärsverksamheten inom Nyhetsbolaget. Hon har stor erfarenhet av mediesatsningar och får en unik möjlighet att driva och utveckla nya affärsmöjligheter kopplade till vår kärnverksamhet, samhällsjournalistik, säger Nyhetsbolagets vd Göran Ellung i ett pressmeddelande.

Mia Lindqvist får ansvar för programinnehållet i TV4 och nya TV4 News och Lenka Prokopec Karlberg ska utveckla nya affärer inom Nyhetsbolaget. Genom rekryteringarna är hela ledningsgruppen för Nyhetsbolaget på plats.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

NyhetsbolagetTV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.