Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Punkt SE-chefen går till kontorstidning

Publicerad: 12 juni 2008, 12:27

Punkt SE:s nyhetschef Ingrid Carlqvist har fått ett nytt jobb, som chefredaktör på kontorstidningen OfficeM. Hon är den första av cheferna på Punkt SE som ordnat ett nytt jobb. Pontus Gustafsson har fått ett erbjudande från Aftonbladet men det har inte Niklas Silow fått.
– Men jag räknar med att arbeta på Aftonbladet, säger han till Resume.se.


OfficeM är en "teknisk kontorstidning" med bas i Malmö och ges ut av förlaget AGI. Nu värvar man Ingrid Carlqvist, tidigare nyhetschef på Punkt SE, som chefredaktör.

Pontus Gustafsson, vd på Punkt SE, arbetar fortfarande med nedläggningen av tidningen. Till Resume.se säger han att han inte hade någon återanställningsklausul i sitt kontrakt men att han ändå har fått ett erbjudande från Aftonbladet.

– Nu ska jag ha semester och då ska jag fundera på saken, säger han till Resume.se.

Niklas Silow säger att alla avtal är skrivna och att ingen jobbar kvar på tidningen. Han själv ska arbeta fram till semestern. Något erbjudande har han inte fått, varken från Aftonbladet eller något annat mediehus, men han säger till Resume.se:

– Jag räknar med att arbeta på Aftonbladet. Jag vill vänta med att diskutera min framtid. Det här har tagit på krafterna och jag vill ha semester först.

Först till hösten kommer besked om vad han ska göra i framtiden.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.