Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Radioprofiler startar podd för ”gamla hederliga killämnen”

Publicerad: 31 oktober 2014, 09:44

Markus Trautmann och Leif Jittelius.

Foto: Ida Knudsen.

Radioprofilerna Markus Trautmann och Leif Jittelius startar en ny podcast – Manspodden. – Lyssnaren bjuds på underhållning som uppehåller sig kring traditionella killfrågor – utan att för den skull vara alltför grabbig.


Manspodden ska fylla ett tomrum på marknaden, är det tänkt.

– Vi tycker att det i dagens medieutbud saknas forum som tar upp gamla hederliga killämnen. Det finns en lucka här – och den tänker vi se till att fylla, säger duon i en kommentar och fortsätter:

– Podden vänder sig främst till den moderna och lagom sofistikerade mannen. Men självklart är alla välkomna att lyssna på denna podcast – oavsett om du är en han, hon eller hen.

Enligt Markus Trautmann och Leif Jittelius finns det ett intresse från annonsörer att backa upp satsningen, men till första avsnittet finns ingen partner eller annonsör.

Markus Trautmann har varit programledare, trailerredaktör och musikproducent på Sveriges Radio, P3, P4 och P5, samt bland annat gjort humorinslag till P3-programmet "Så funkar det". Har även varit programledare på Svenska Favoriter, Rockklassiker och jobbat med svenskaspel.se:s web-radio och tv-sändningar,

Leif Jittelius har en bakgrund som programledare på NRJ, Radio City, Rockklassiker och Radio Stockholm samt på svenskaspel.se:s web-radio och tv-sändningar.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.