Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Raketsiffror för Filip och Fredrik

Publicerad: 3 januari 2012, 09:43

Filip och Fredrik jublar

Succésiffror för Kanal 5 och Filip och Fredriks Årskrönika som igår kväll sågs av 470 000 tittare, med en rating på 8,1 procent i åldrarna 15 – 44 år. Ikväll sänds del två, där supermodellen Caroline Winberg recenserar Usama bin Ladens potential på catwalken.


Filip och Fredriks första avsnitt av nyårsprogrammet fick cheferna på Kanal 5 och SBS Tv att dra på smilgroparna. 470 000 tittare såg Filip Hammar och Fredrik Wikingsson bland annat avslöja att de köper en häst tillsammans med Foppa.

– Det gick helt sjukt bra och var verkligen en jättebra öppning. I huvudmålgruppen 15 – 44 år var igår dubbelt så stora som SVT 1, nästan fyra gånger så stora som TV3 och tre gånger så stora som TV4, säger Dan Panas, presschef på SBS TV.

I kväll sänds den andra och sista delen av nyårskaramellerna, där bland annat toppmodellen Caroline Winberg recenserar Usama bin Ladens potentiella karriär som på den internationella catwalken. Men vi får också reda på, kanske lite för mycket, om Eric Saades utrustning...

Filip och Fredrik är sedan tillbaka i kanal 5 redan i början av februari med Får vi följa med?

– Det blir ett superhärligt program, där Filip och Fredrik slår följe med ett gäng slumpvalda vilt främmande människor, som alla bär på starka historier.

Amina Djemili

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.