Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ranking: Newsner mer virala än Expressen i mars

Publicerad: 4 april 2018, 06:58

Newsner gjorde en rejäl ökning i antalet interkationer föregående månad. Därmed gick de om Expressen i engagemang, visar Storyclash mätning.


Ämnen i artikeln:

Sociala medierExpressenNewsner

Varje månad redovisar Resumé resultatet i Storyclash ranking över hur de svenska medierna presterar i sociala medier. Under årets två första månader toppade Expressen listan, men i mars passerades de med råge av Newsner. Viralsajten ökade antalet interaktioner med nästan 44 procent jämfört med föregående månad, samtidigt som Expressen backade.

Aftonbladet placerar sig på en tredjeplats i mätningen och TV4:s Fotbollskanalen kniper fjärdeplatsen framför Newsners Sportbibeln. Därefter är det i princip jämnt skägg mellan DN och SvD där den senare presterar en ökning på nästan 30 procent.

Den enskilda story som engagerade mest i mars var den tragiska nyheten om Jerry Williams bortgång. Aftonbladets artikel nådde nästan 165 000 interaktioner.

Se hela sammanställningen här:

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.