Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Rättviseförmedlingen jagar sponsorer

Publicerad: 25 maj 2012, 09:04

Sofia Embrén, vd Rättviseförmedlingen.

Foto: Pressbild.

Rättviseförmedlingen, grundad av pr-konsulten Lina Thomsgård, jagar fortsatt finansiering. Nu har en supporterklubb startats där det kostar 25 000 kronor för företag att bli medlemmar. – Vi fyller en viktig funktion och hoppas att intresset ska vara stort att stödja oss, säger vd:n Sofia Embrén till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Lina ThomsgårdRättviseförmedlingenSofia Embrén

Lina Thomsgård startade ideella Rättviseförmedlingen 2010. Organisationen, som jobbar för att hjälpa förtag att hitta kvinnlig kompetens, har fått mycket uppmärksamhet och även spridning utomlands.

Numera är Lina Thomsgård ordförande för Rättviseförmedlingen – det är Sofia Embrén som håller i det hela som vd, med hjälp av Malin Österberg.

Ideel verksamhet tampas ofta med pengabrist, och nu ska Rättviseförmedlingen i två veckor framöver lägga allt fokus på att få in finansiering för att säkerställa verksamheten på lång sikt, förklarar Sofia Embrén för Resume.se. Den ordinarie verksamheten med så kallade efterlysningar avbryts tillfälligt för att i stället ragga pengar.

Rättviseförmedlingen har fått stöd i projekt av bland annar Tillväxtverket och Ungsomsstyrelsen men behöver även sponsorpengar.

Bland annat har man nu startat en ”supporterklubb” där medlemsskap kostar 25 000 kronor för företag.

– Det här är mitt livsverk. Även om det skulle läggas ned imorgon så är det här det häftigaste jag gjort, har Lina Thomsgård tidigare sagt om Rättviseförmedlingen.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.