Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Realtid in på börsen

Publicerad: 25 oktober 2012, 11:00

Annonsen om aktieteckning på Realtids hemsida.

Efter att rekonstruktionen blev klar i januari har Realtid förändrat kursen för att skapa en lönsam verksamhet. Nu planerar Realtid Media AB att börsintroduceras efter årskiftet.


Ämnen i artikeln:

Jonas Wiwen-NilssonRealtid

Efter att rekonstruktionen av Alternativ Media blev klar i januari utannonserade företaget en nyemmission. Det nya bolaget Realtid Media AB ville få in fem miljoner kronor i investeringar.

Kort därefter stod det klart att Realtid hade knutit till sig designgurun John Bark som delägare, samtidigt som har börjar jobba som creative director för sajten under nästa år. Så sent som i veckan startade Realtid Media AB och John Barks egna verksamhet bildar ett kundtidningsbolag.

I prognosen från i våras hade Realtid Media en ambition att nå tolv miljoner kronor i omsättning och göra ett resultat efter finansnetto på två miljoner under nästa år. 2014 planerar Realtid Media AB att hämta in intäkter på 18 miljoner och nå tre miljoner kronor i vinst.

Under 2013 kommer nästa strategi för att uppnå de höga lönsamhetsmålen. Realtid Media AB planerar introduktion på börsen i januari 2013.

På sin hemsida annonserar Realtid om en inbjudan till tillteckning av aktier i Realtid Media AB.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Jonas Wiwen-NilssonRealtid

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.