Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Rebecca de Ruvo är tillbaka

Publicerad: 29 maj 2012, 11:13

90-talsikonen Rebecca de Ruvo, som var programledare MTV under kanalens glansperiod, är tillbaka – som bloggare.


Artisten och modellen Rebecca de Ruvo var ett stort namn på den tiden – en svensk stolthet som programledare för det då glödheta MTV.

Nu är hon tillbaka i mediesammanhang – som bloggare för webbsidan LondonSvenskar.com.

I dag heter hon Rebecca de Ruvo-Åkerlund. Hennes man är Andreas Åkerlund, bror till värlsberömde Jonas Åkerlund. Paret bor i Norra London med fem barn.

Vad har hon då gjort under alla åren hon varit "försvunnen"?
– Jag höll på med musik vilket alltid har varit min passion. Jag har haft massa skivkontrakt, först med mitt band som hette Breaker, sedan hade jag ett band med min bror som hette Siamese och sen startade jag The Vitamins. Jag spelar fortfarande men har tappat suget lite efter att mina barn kommit. De tar liksom över! Säger hon i ett pressmeddelande.

Hon ska blogga om sitt liv i London där hon bott sedan 1988.

LondonSvenskar är en hemsida för svenskar i Storbritannien med över 20 000 medlemmar.  Det är både ett forum och en  nättidning med de senaste uppdateringarna från London.  Londonsvenskar.com drivs av Charlotte Ågren, ägare, samt Ellen Grefberg,  redaktör.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.