Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Redaktörerna gör gym-tidning

Publicerad: 8 april 2013, 14:00

Gymgrossisten Magazine är ett livsstilsmagasin för atleter, och det första numret har tryckts upp i 100 000 exemplar. Det är MTG-ägda kundtidningsförlaget Redaktörerna som ligger bakom den.


Ämnen i artikeln:

Redaktörerna

Det är en helt ny tidning som Redaktörerna startar för den stora Gymgrossisten. Tidigare det fanns bara en typ av broschyr som följde med leveranser från dem.

– Att Gymgrossisten är marknadsledande på sitt område och har en stark ställning inom sin målgrupp är en intressant kombination när man vill ta fram en bra produkt. Företaget skapar engagemang i sociala medier och får mycket feedback från sina kunder. Med det som utgångspunkt är det lättare för oss att ta fram en bra produkt för Gymgrossisten, säger Stephan Rimér, vd för Redaktörerna, till Resumé. Han tillägger att tanken är att skapa mervärde för Gymgrossistens kunder, samt att öka försäljningen av produkter.

Ämnen i artikeln:

Redaktörerna

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.