Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Redgert Comms i internationell poddsatsning

Publicerad: 2 mars 2018, 13:27

Eric Lundström, Caroline Fleming, Sophie Stanbury och Daniel Redgert.

Daniel Redgerts nystartade byrå Redgert Comms släpper sin första engelskspråkiga podcast – Keeping it Real by Caroline & Sophie. Podden är ett första steg byråns internationella poddsatsning.


Ämnen i artikeln:

AcastPodcastDaniel RedgertRedgert Comms

I december 2017 startade Perfect Day:s tidigare pr-chef Daniel Redgert upp sin nya byrå Redgert Comms. För Resumé berättade han att det finns en ambition att byrån även ska bedriva internationell verksamhet. Kanske är byråns nya satsning ett första steg.

I podcasten "Keeping it real by Caroline & Sophie" kommer de två Storbritannienbaserade tv-profilerna Caroline Fleming och Sophie Stanbury att snacka karriär, relationer och livet i stort. Både Caroline Fleming och Sophie Stanbury har syns i den brittiska realityserien "Ladies of London".

– Många av Sveriges största podcasts är så kallade "pratpoddar". När jag scannade den engelskspråkiga poddmarknaden hittade jag i princip inga liknande format – utifrån den insikten bestämde jag mig för att vi ska ta pratpodden ut i världen, säger Daniel Redgert, VD Redgert Comms.

Podcasten redigeras av Lars Erlandsson och kommer att distribueras via Acast.

– Jag representerar Caroline och Sophie i Storbritannien, så när Daniel berättade om hans expansionsplaner för bolaget blev det snabbt klart för mig att ett samarbete med tjejerna utifrån den svenska poddmodellen var en perfect match,säger Eric Lundström.

I ett pressmeddelande berättar Redgert Comms att man framöver kommer att satsa ytterligare på internationella podcasts.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.