Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Regissörens rivstart

Publicerad: 26 oktober 2010, 10:35

Produktionsbolaget Palladium har värvat Hanna Elin från Flodellfilm – och redan har hon plockat hem nya uppdrag. –Vi har hållit ögonen på henne ett bra tag, säger Johan Rudolphie som är Palladiums vd.


Ämnen i artikeln:

PalladiumHanna Elin

Hanna Elin.

Hanna Elin har bott större delen av sitt vuxna liv i London. Där har hon arbetat med en lång rad stora namn i branschen på HSI London, och har regisserat musikvideos för bland annat Zero 7.

För två år sedan flyttade hon tillbaka till Sverige och började arbeta för Tre vänner och sedermera Flodellfilm. Hanna Elin ligger bland annat bakom de nio senaste kampanjerna för klädkedjan Lindex, som hon har gjort inhouse med We are group. Där hon både har regisserat, skrivit manus och valt musik.

För fyra veckor sedan började hon på Palladium.

– Jag tyckte att de hade gjort bra grejer den senaste tiden och så kändes det som att de har en bra energi. De siktar högt, håller en hög kvalitet och har ett internationellt tänk, säger Hanna Elin.

Hur känns det nu efter fyra veckor?

– Det känns bra. Jag har lite pitcher som är på gång och vann precis en pitch. Sen ska jag göra ett jobb för tv som känns kul.

Redan har hon alltså kammat hem några nya uppdrag till produktionsbolaget. Men vilka det är kan de inte berätta om än.

– Det är ett projekt som precis har startats upp. Hon har varit med i några pitcher och dragit hem dem på en gång, säger Johan Rudolphie.

Palladium är väldigt nöjda över att de lyckades locka över Hanna Elin som de sedan länge har haft ögonen på.

– När hon kom tillbaka från London var vi snabba på att ta kontakt. Hon har en bra känsla på tekniskt och kreativt, säger Johan Rudolphie.

Se Hanna Elins musikvideo för Zero 7 här.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PalladiumHanna Elin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.