Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Rekordvecka för Expressen

Publicerad: 19 november 2012, 08:44

Skärmdump från Expressen.se

Förra veckan innebar publikrekord för Expressens mobilsajt och Expressen TV. Tidningens avslöjanden kring Sverigedemokraterna och den uppföljande rapporteringen var nyckelfaktorer.


Ämnen i artikeln:

ExpressenSverigedemokraterna

Vecka 46 gav rekordssiffror för Expressen TV och Expressens mobilsajt . Tidningens avslöjanden om Sverigedemokraterna samt bevakingen av SAS, Zlatans fyra mål mot England och konflikten i Gaza lockade mest läsning.

– Publikrekorden visar på ett stort intresse för Expressens innehåll när  vi har stora egna nyheter eller när det är stora händelser i omvärlden,  säger Anna Rastner, redaktionschef för Expressen Digitala Medier.

Expressens sajt visade stigande besökssiffror på 23 procent under förra veckan och nådde nästan 2,8 miljoner unika besökare. Men det var påmobilsajten och Expressen TV som den största ökningen skedde.

Expressen TV steg med 116 procent till 1 094 605 besökare. Nytt rekord nådde även mobilsajten med 893 506 unika besök, en uppgång med 62 procent, exklusive appar. Med apparna för iPhone och Android hade Expressen över en miljon unika besök.

– Jag är särskilt nöjd med att så många tittat på SD-filmerna, där flera redaktioner hos oss samarbetat, och utvecklingen för mobilsajten. Det är bara två veckor sedan vi hade en toppnotering och nu slår vi den igen, säger Anna Rastner.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.