Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Resumé lanserar Nätverk

Publicerad: 18 april 2018, 12:59

Daniel Linde och Mathias Kallio.

Foto: Andreas Elgstrand

Nu lanserar Resumé kompetensnätverk inom marknad och kommunikation. Ansvarig för satsningen är Daniel Linde som nyligen rekryterats från Dagens Industri.


Ämnen i artikeln:

ResuméMathias Kallio

Resumé Nätverk startar upp inom tre områden till hösten 2018. Marknadschefer, Brand Managers och Kommunikationschefer. Fler andra nätverk kommer att följa. Varje nätverk består av upp till 18 medlemmar och leds av en erfaren moderator och träffas vid fem till sex tillfällen under året.


Projektledare för Nätverk är nyrekryterande Daniel Linde som närmast kommer från Dagens industri.

– Trots eller kanske tack vare att vi lever i en allt mer digitaliserad värld finns ett stort behov av att dela erfarenheter och kunskaper med varann på ett strukturerat sätt. Resumé Nätverk kommer ge ett bra erfarenhets- och kunskapsutbyte där vi ser styrkan i den lilla gruppen säger Daniel Linde, projektledare för Resumé Nätverk.

Resumé Nätverk är den senaste i raden av nya satsningar inom eventområdet.
– För Resumés del är nätverk ett naturligt nästa steg och ett bra komplement till vår framgångsrika utbildnings- och konferensverksamhet säger affärsområdeschef Mathias Kallio. Vi smyglanserade den första nätverksgruppen Marknadschefer för drygt en vecka sedan och har redan fått ett fantastiskt gensvar.

Helene Schöldsten och Stefan Melin heter de två första moderatorna som kommer driva nätverken. Helene är kommunikationschef och coach med bland annat 18 år på Microsoft inom kommunikations och affärsplanering. Stefan har mer än 15 års operativ erfarenhet från mediebranschen, bland annat från dagspress och mediebyråer.

De första grupperna drar igång i september. Läs mer och anmäl intresse här.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

ResuméMathias Kallio

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.