Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Resumé sänder daglig tv-show från Almedalen

Publicerad: 30 maj 2008, 14:22

Resumés satsning under årets politikervecka i Almedalen växer. Den dagliga tidningen utökas med en politisk talkshow som sänds direkt från Almedalen varje kväll. ­– Vi tar Almedalen till en ny nivå, säger Viggo Cavling.


Foto: Lisa Åberg

Resumés Almedalstidning kommer att komma ut från måndag till fredag under den aktuella veckan.

Tidningens redaktion på plats kommer att bestå av närmare tio personer, bland annat de rutinerade reportrarna Janne Sundling och Leif Holmkvist . Dessutom inleder Resumé och Stockholms Handelskammare ett samarbete med en Resumébar efter partiledartalen. Idag blev det dessutom klart att Axess kommer sända showen.

Viggo Cavling och Claes de Faire leder utfrågningen.
– Varje kväll direkt efter talet klockan 20 blir det analyser och kommentarer kring riksdagspartierna. Medverkar i programmet gör även statsvetare och pr-experter, säger Viggo Cavling.

Dessutom sänds ett separat program i samband med utdelningen av priset "Årets lobbyist".
– Vi såg en stor potential inför årets politikervecka och nu märker vi att den analysen var rätt. Med de nya samarbeten vi har inlett har vi möjlighet att bli den mest heltäckande aktören på plats. Resumé erbjuder som enda medieföretag tidning, bloggar, utfrågningar och tv. Vi tar Almedalen till en ny nivå. Jag mycket glad att vi kan göra detta utan att gå någon annans ärende. Resumé är och förblir en oberoende nyhetsförmedlare och granskare utan någon annan agenda än att få fram sanningen. Jag är övertygad om att det är detta som gör oss intressanta som annonsforum, säger Viggo Cavling.


Text: Resume.se

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.