Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Resumés Dickens Oduya kan vinna på Bonnier Sales Awards

Publicerad: 15 januari 2016, 10:20

Dickens Oduya är key account manager på Resumé

Foto: Andreas Elgstrand

Resumé säger grattis tidningens key account manager Dickens Oduya som är nominerad till Bonnier Sales Awards.


Dickens Oduya kom till Resumé 2011. Nästan fem år av framgångsrikt slit i telefon och på sociala medier har gett resultat. I går stod det klart att Resumés key account manager är nonimerad till Bonnier Sales Awards  i kategorin "Sales Representative of the Year".

Klassisk sportfråga hur känns det?
– Så jävla glad.

Varför tror du att nominering kommer just i år?
– Jag tror vårt produktutvecklingsarbete med Jobb & Karriär har bidragit till fortsätt ökande intäkter i ett medielandskap där intäkterna från traditionell annonseringen blir allt mindre. Jag, tillsammans med mina kollegor, är envisa med att gå fullt ut på sociala medier med i vårt erbjudande som har lett till fler sätt att faktisk ge bättre resultat för både annonsörer och Resumé.

Hur jobbar du?
– Jag försöker att vara relevant, intressant och schysst i alla lägen. Varje kund ska bli mer än nöjd för att sedan bil en ambassadör för Resumé. Jobbar också allt mer med LikedIn.

Du är före detta hockeyspelare. Hur mycket betyder tävlingsinstinkt för dig som säljare?
– Att vinna är också ett kvitto på att man gör saker bättre än sina konkurrenter. Så det betyder allt. Att vinna är en otroligt egoboost. Tävlingsinstinkt får dig att alltid sträva efter att göra saker bättre, intressantare och på äldre dagar mer effektivt.

Kommer du rentav att ta hem priset?
– Ja.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.