Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Resumés storsatsning i Almedalen

Publicerad: 29 juni 2012, 13:52

Claes de Faire.

Foto: Andreas Elgstrand.

Resumés satsning i Almedalen växer för varje år. Förutom den dagliga nyhetstidningen som slagit försäljningsrekord blir det i år seminarier, morgonklubb med Nowa, livesändningar på nätet och en proffsblogg med tunga branschnamn.


Resumés dagliga nyhetstidning i Almedalen blir i år ännu vassare.  Dessutom kommer vi att hålla två seminarier, onsdag och torsdag,  och det blir även morgonklubb med frukost 8-9 varje morgon i Nowas trädgård.

Annonsörerna har stått i kö för att få en plats i Resumés Almedalstidning under veckan.

–      Resumés Almedalssatsning är en succéhistoria. Det är sju år sedan vi var på plats första gången. Aldrig någonsin har vi arrangerat och varit medverkande i så många olika satsningar som i år. Förutom vår dagliga nyhetstidning har vi en morgonklubb med Nowa. Vi har seminarier onsdag och torsdag på Vinäger. Dessutom kan vi fira ett rejält försäljningsrekord, säger Resumés chefredaktör Claes de Faire.

På Resume.se blir det allra senaste nytt, livesändningar och proffsbloggen med Thomas Backteman, kommunikationsdirektör på Swedbank, Thérèse Kärrman, intressepolitisk sakkunnig på  Cancerfonden, Erik Zsiga, global presschef på Electrolux, och Per Grankvist, hållbarhetsexpert.

Resumé har fyra reportrar på plats – Leif Holmkvist, Janne Sundling, Fredrik Thambert och Fredrik Hazén. Här kan du kontakta dem.

– Vi har en stor redaktion på plats för att följa Almedalen ur vårt perspektiv. Nu kör vi, säger Claes de Faire.

Se hela Resumés program i Almedalen här.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.