Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Retorikexperten till Mama

Publicerad: 2 december 2014, 09:42

Elaine Eksvärd blir ny Mama-bloggare.

Retorikexperten och författaren Elaine Eksvärd börjar från och med i dag att blogga för sajten mama.nu. – Jag tänkte: What the hell, vi inleder en relation, säger Elaine Eksvärd.


Ämnen i artikeln:

MamaElaine Eksvärd

Elaine Eksvärd driver företaget Snacka snyggt och har ofta synts i rutan både genom SVT och TV4. Tillsammans med maken Gustav Eksvärd har hon sonen Matheo, 2,5 år. Nu ska hon blogga om hur det är att kombinera familjelivet med karriären.

– Det känns härligt. Jag är glad för den mysiga stämningen och taggad för att bita ifrån om det kommer några besserwissers till föräldrar. Jag är ju inte den där bull- och bakmamman som jag någonstans vill vara, utan den där karriärmamman som man både avundas och ser ner på - "hur är egentligen din kontakt med barnet?" Det blir spännande, säger Elaine Eksvärd i ett pressmeddelande.

Elaine Eksvärd börjar i dag och förenar sig med bland andra Carola Häöggkvist, Frida Fahrman, Carin da Silva, Ann Söderlund och Kitty Jutbring som sedan tidigare bloggar på Mama.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

MamaElaine Eksvärd

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.