Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Robbstål lämnar Stampen

Publicerad: 2 december 2013, 09:07

Ricard Robbstål.

(UPPDATERAD) Resumé kan berätta att GP:s tidigare vd, numera vd för Stampen Local Media, Ricard Robbstål, lämnar Stampen. Han blir vd för Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. – Efter snart tolv år här så är det ju med blandade känslor som jag lämnar bolaget, men det känns ändå oerhört spännande, säger han.


Ämnen i artikeln:

Stampen

Ricard Robbstål, idag vd för Stampen Local Media, lämnar koncernen. Han går i stället in som vd på Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

– Jag har fått ett erbjudande om ett oerhört intressant jobb. Det i kombination med att jag har tillbringat tolv år inom Stampen gör att jag väljer anta den nya utmaningen, säger Ricard Robbstål.

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän är ett av 23 bolag inom försäkringskoncernen och också ett av de allra största bolagen.

Ricard Robbstål efterträder Ingemar Larsson, som har haft vd-posten i 30 år.

– Vi är mycket nöjda med att det gick att lösa det hela så bra, säger Patrik Westerlund, som är pressansvarig på Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Ricard Robbstål har varit vd för GP i fyra år inklusive tiden som vd för Stampen Local Media, där ytterligare 14 lokaltidningar ingår.

Han har dessförinnan varit försäljnings- och marknadsdirektör på GP. Ricard Robbstål har även tillbringat tio år inom just försäkringsbranschen.

– Det är klart att det känns vemodigt att lämna kompisar och kollegor, men jag är lyckligt lottad som får gå från ett vd-jobb till ett annat, säger Ricard Robbstål.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Stampen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.