Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Rolf van den Brink gör ny sajt med Affärsvärlden

Publicerad: 12 februari 2009, 10:35

Frilansjournalisten Rolf van den Brink, tidigare chefredaktör för Dagens Media, jobbar med en ny affärsjuridik-sajt hos Affärsvärlden.


Ämnen i artikeln:

Rolf van den BrinkDagens MediaAffärsvärlden

Rolf van den Brink.

Rolf van den Brink, lämnade chefredaktsörsposten på Dagens Media i fjol. Numera frilansar han åt tidningen, och han har även en medieblogg på Dagensmedia.se.

Han anlitas också av Dagens Medias Talentum-kollega Affärsvärlden. Uppdraget består i att ta fram en ny undersajt till Affarsvarlden.se. Det rör sig om en affärsjuridik-sajt som lanseras i mars.

– Affärsvärlden har en bilaga om affärsjuridik som kommer ut två gånger per år. Nu bygger vi ut det med en webbsajt med branschnyheter inom affärsjuridik. Rolf är med och hjälper till under uppstarten med idéer, säger projektledaren Linn Israelsson till Resume.se.

Rolf van den Brink tycker inte att hans olika åtaganden är ett problem när han bloggar om medier på Dagensmedia.se.

Borde du inte redovisa dina uppdragsgivare för bloggläsarna?
– Jag är frilansare och då gör man lite olika jobb.

Men om du exempelvis skriver om Affärsvärldens konkurrent Veckans Affärer kan det ju bli lite knepigt med objektiviteten, eller?
– Det är ett avgränsat uppdrag bland flera. Jag har ingen munkavle.

Så du känner att du kan vara objektiv?

– Ja, absolut.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.