Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Rydström byter Expressen mot DN

Publicerad: 18 januari 2012, 09:34

Henrik Rydström byter till DN.se.

Foto: Expressen.

Kalmar FF-spelaren Henrik Rydström, som bloggat och skrivit krönikor hos Expressen, byter till en annan Bonnier-ägd tidning: Dagens Nyheter. – Förväntar mig ett kärleksfullt mottagande av Croneman och Esk...skriver han på Twitter.


Ämnen i artikeln:

Expressen

”Jag kommer i fortsättningen blogga...på DN.se. Förväntar mig ett kärleksfullt mottagande av Croneman och Esk...”, skriver Henrik Rydström på Twitter. Han har fått gratulationer för övergången.

”Kul att många gillar att det blir DN.se i fortsättningen.  Vi får hoppas att DN också gillar det efter ett tag..”.

– Det stämmer att Henrik Rydström ska börja blogga hos oss, och det är vi jätteglada för, säger Björn Hedensjö, chef för DN.se.

Premiären äger rum inom kort.

Expressens sportchef Daniel Berglund:

–   Vi har varit mycket nöjda med Henrik Rydström. Men i höstas valde vi   att inte förlänga vårt avtal. Därför önskar vi honom lycka till.

– Han är en underhållande skribent som säkert kommer att göra DN.se bättre.

Har ni någon ersättare?
–   Vi ser hela tiden över vilka skribenter som ska medverka i  sportbilagan  och på sajten. Och det fanns ingen dramatik kring beslutet  att släppa  Rydström.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.