Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Så mycket kostar Sydsvenskans betalvägg läsarna

Publicerad: 4 februari 2013, 09:59

Sydsvenskan lanserar sin nya betalvägg med en kampanj som bär buskapet att "allt är som förr". Tidningen vill härmed digitalisera relationen till prenumeranterna. Nu är det klart vad på de tre olika prenumerationserbjudandena kommer att kosta.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Med kampanjen "Hej Prenumerant!" lanseras Sydsvenskans nya betalvägg. Här vill man lugna ner prenumeranterna och berätta att "allt är som förr".

Av de tre erbjudandena kommer "Lilla" paketet, som ger tillgång till allt material på hemsidan förutom e-tidningen, att kosta 28 kronor i månaden. Priset för "Mellan"-paketet, där allt webbmaterial ingår är 149 kronor i månaden. För det "Stora" paketet som ger tillgång till allt material på ebben och helgprenumeration på papperstidningen får läsarna betala 265 kronor i månaden.

– Precis som andra medieföretag vill vi ha betalt för vår journalistik. Vi har valt den så kallade frekvensmodellen på webben. Då är vår sajt fortfarande öppen för alla, men om man vill ha tillgång till fler än 20 artiklar per månad får man betala, säger Sydsvenskans vd Lars Dahmén i ett pressmeddelande.

I pressmeddelandet understryker Sydsvenskan att man inte stänger sajten för icke-prenumeranter, utan sätter en begränsning.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.