Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Så ökar du omsättningen

Publicerad: 22 november 2018, 23:16

Kommunikationspoddens Max Ladergård tillsammans med Marta Karlqvist

Burson Cohn&Wolfes vd Marta Karlqvist om varför inhouse aldrig kommer att vinna över behöver av en extern byråpartner i senaste avsnittet av kommunikationspodden.


Ämnen i artikeln:

KommunikationspoddenMarta KarlqvistMax Landergård

Marta Karlkvist har sedan hon tillträdde som vd för Cohn & Wolfe ökat byråns omsättning med 76 procent. I dag är hon nybliven Nordenchef för nätverket Burson Cohn & Wolfe.

– Jag tror jag är rätt bra på att välja mina strider och fokuserar på det jag vet kommer göra skillnad. Det är klart man alltid går runt och tänker att man borde göra saker på ett bättre sätt men man behöver vara pragmatisk i sitt sätt.

Hör om hennes tankar om generationsskillnader på arbetsplatsen och varför inhouse-kulturen aldrig kommer vinna över byråbehovet i senaste avsnittet i Kommunikationspodden.

Kommunikationspodden är en podcast producerad av Storstad Medieproduktion. Varje fredag publiceras ett nytt avsnitt på resume.se. Programledare och producent är Max Landergård.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.