Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Så satsar Aftonbladet TV på valet

Publicerad: 12 februari 2018, 10:38

Lena Mellin och Robert Aschberg.

Partiprogrammet gör comeback, Fråga Lena åker på turné och stor partiledardebatt inför valdagen. Det är tre exempel på vad Aftonbladet TV kommer att erbjuda tittarna under hösten.


Ämnen i artikeln:

Lena MellinAftonbladetLotta FolckerRobert AschbergValet 2018

Inför valet 2014 gjorde Aftonbladet TV en uppmärksammad och i sig historisk partiledardebatt. Det var den första partiledardebatten någonsin utanför de traditionella tv-husen. Debatten hade över en miljon startade strömmar. För fyra år sedan var det för första gången som de unga satte agendan med ett unikt innehåll i form av unga väljares frågor. I år sker sändningen den 27 augusti med nya grepp, nytt innehåll och ny programledare.

– Vi jobbar ständigt på att förnya upplevelsen för våra tittare. Oändligt mycket har hänt på fyra år och det ska naturligtvis avspegla sig i vår debatt, säger Lotta Folcker i ett pressmeddelande.

Redan i vår gör Aftonbladets politiska talkshow  Partiprogrammet comeback med nypremiär den 28 mars. Robert Aschberg är ny programledare och kommer att leda intervjuer och debatter med framträdande politiker och debattörer. Partiprogrammet sänds precis som tidigare live inför publik en gång i veckan.

Lena Mellin, Aftonbladets rutinerade inrikespolitiske kommentator kommer sända programmet Fråga Lena från valrörelsens Sverige. I programmet besvarar hon tittarnas frågor om svensk politik och inom ramen för turnén ingår även en satsning under politikerveckan i Almedalen.

– Video genomsyrar nu alla våra digitala plattformar och Aftonbladet levererar Sveriges mest sedda nyhetsbevakning. Med våra program och vår snabba nyhetsrapportering är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa valbevakning och avsluta med en valvaka som verkligen håller tittarna vakna, säger Lotta Folcker i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.