Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sa upp sig från toppjobb – söker "Sveriges bästa chef"

Publicerad: 29 oktober 2014, 11:23

Siri Andersson fick en "feeling" och sade upp sig från sitt jobb nyligen – hon var kommunikationsansvarig på Funded by Me. I jakten på sitt nya jobb vänder hon upp och ned på begreppen och söker i stället "Sveriges bästa chef".


Ämnen i artikeln:

Siri Andersson

"Drömarbetsplatser, utan inbördes ordning: IKEA, någon innovativ byrå, en organisation som gör sitt för att bekämpa orättvisor eller valfri sociala medier-redaktion. Jag tänker dock inte utesluta någonting, jag vill ju inte missa världens bästa chef för att jag ännu inte vet var hen jobbar", skriver Siri Andersson på sin sajt "Sveriges bästa chef".

Hon har också underlättat för chefer som verkligen känner att man kvalificerar sig som "Sveriges bästa chef".  Dels genom att instruera att det är bara är att scrolla ner om man ser sig som en förträfflig chef för att få mer information om henne, dels genom att hon har lagt till en anställningsknapp.

Siri Andersson menar att det viktigaste i hennes jobbsökande är att hitta en arbetsplats som hon inte bara trivs på, utan där hon känner att hon också får utlopp för sin kompetens och kreativitet på bästa sätt – hon anser sig exempelvis vara fenomenal när det gäller "ordtrolleri".

Hon har läst marknads-pr på Berghs.

Fundedbyme-chefen Daniel Daboczy uppger att han är ytterst nöjd med Siri Anderssons insatser.

Här är sajten.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Siri Andersson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.