lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sandahl regisserar filmatisering av egna boken

Publicerad: 9 januari 2008, 14:06

Enligt säkra källor ska Ronnie Sandahl vara regissör när hans bok ”Vi som aldrig sa hora” blir film. I början av februari presenteras hela projektet. Då under nytt namn: ”Som ditt men sötare” – Den blir väldigt löst baserad på boken, säger Sandahl.


Ronnie Sandahl.

Ronnie Sandahls bok ”Vi som aldrig sa hora” kom ut förra våren och blev snabbt en succé. Casa Nova Film köpte rättigheterna till en filmatisering och i somras satte sig Aftonbladet-krönikören och började på filmmanuset som nu är klart.

Alla finansiärer är inte klara, men i början av februari väntas man knyta ihop säcken och ska då kalla till en presskonferens.

Vid den kommer Ronnie Sandahl att presenteras som regissör för filmen, enligt säkra källor.
Ronnie Sandahl själv säger att ”ingenting är klart” utom att han kommer att vara ”starkt involverad” i produktionen.

– Det man kan säga om filmen är att den blir väldigt löst baserad på boken. Det är samma handling men den kommer att stå på egna ben. Och titeln är ny, den ska heta ”Som ditt men sötare” säger Ronnie Sandahl.

Trots att han inte har någon tyngre filmerfarenhet ska han ha en rutinerad regiassistent vid sin sida, uppger en av Resume.se:s källor.

Att Pontus Sjöman ska producera är däremot helt klart. Även han är förtegen om vilka som ska medverka framför och bakom kameran i filmprojektet.

– Du får veta mer i februari, säger han till Resume.se.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev