tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sandra Beijer flyttar sin blogg till Elle

Publicerad: 10 januari 2018, 10:16

Sanna Beijer och Salem Indira – nya bloggare på Elle.se

Foto: Rebecka Rynefelt

Sandra Beijer flyttar sin blogg till elle.se med start i dag. Hon har bloggat i 13 år och har en av Sveriges största bloggar. Även Salem Indria börjar blogga för Elle.

Ämnen i artikeln:

Sandra BeijerElleBloggareBloggar

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Sandra Beijer som har en bakgrund i reklambranschen på byråer som Garbergs och Wieden+Kennedy i New York har tidigare bloggat på Metro Mode och Rodeo.

– Sandra är en drömrekrytering för oss. Hon är en av de mest erfarna bloggprofilerna och ett föredöme och en inspirationskälla för både andra bloggare och många skribenter. Sandra är unik och sätter ord på känslor som få andra kan och lyckas med, hon är en modern Edith Södergran för alla millennials. Vi är både glada och stolta över att våra båda världar ska få mötas, säger Lisa Arnell, digitalt ansvarig på Elle i ett pressmeddelande.

Sandra Beijer ser flytten till Elle som ett naturligt steg:

– Jag tycker att Elle:s bloggstall ligger i framkant i Sverige med favoriter som Kakan, Elsa Billgren och Brita Zackari till exempel. Elle har värderingar och en målgrupp som passar min och jag ser mycket fram emot att börja 2018 på elle.se. Jag kommer att fortsätta i samma stil som vanligt med en mix av kläder, fest, feminism, böcker och allt det jag tycker om. Samt många roliga och spännande samarbeten som jag redan har i görningen med Elle, säger Sandra Beijer i en kommentar.

Utöver Sandra Beijer rekryteras även Salem Indrias till Elles bloggstall:

– Det känns otroligt roligt att ha rekryterat Salem, hon är en ung och spännande profil som vi hållit ögonen på ett tag, hennes fokus och innehåll är något vi saknar idag och jag ser verkligen fram emot att hon blir en del av Elle:s digitala team, säger Lisa Arnell.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev