Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sanna Lundell börjar blogga på United Influencers

Publicerad: 1 april 2016, 12:42

Sanna Lundell.

Foto: Pressbild

Förra året var det Blondinbella. Nu är det Sanna Sundell som nystartar sin blogg på United Influencers.


Ämnen i artikeln:

Sanna LundellUnited Influencers

Journalisten Sanna Lundell höll ett sommarprat i P1 förra året som handlade om hennes feministiska uppvaknande och fenomenet tvåsamhet. Hon är dessutom programledare i tv-serien Djävulsdansen i SVT, men inte minst känd för sin blogg där hon drivit frågan om beroendesjukdomar.

Bloggnätverket United Influencers lyckades förra året knyta till sig Blondinbella. Nu är det dags för Sanna Lundell som ska lansera en nystart av sin blogg.

LÄS MER: United influencers miljondeal med Blondinbella

– Jag har verkligen längtat efter att börja blogga igen och det var en självklarhet för mig att välja ett samarbete med United Influencers som är den mest moderna plattformen för sociala medier i dag, säger hon i en kommentar.

Linda Palmgren, vd för United Influencers Sverige:

– Vi har ett mycket starkt Lifestyle-segment och med Sanna Lundell förstärker vi kategorin ytterligare. Det ska bli så kul att samarbeta med Sanna som nylanserar sin blogg hos oss på United Influencers samt att vi är mitt uppe i att utveckla en mycket rolig podcast-idé. Sanna har en varm och härlig personlighet med massor av energi till att göra comeback. Vi på United Influencers fortsätter, nu med Sanna ombord, att etablera oss som ett starkt premiumnätverk i Norden.

Mårten Färlin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.