Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sanningen bakom bloggerskans perfekta bilder

Publicerad: 14 december 2015, 15:27

Sophie Elise Isachsens inlägg.

Hudbristningar, ärr och skönhetsingrepp. Det är sanningen bakom den norska bloggaren Sophie Elise Isachsens bloggbilder. Nu berättar hon transparent hur den perfekta fasaden polerats.


För en månad sedan fick australiska Essena O'Neill stor uppmärksamhet efter att hon fått nog av sin perfekta image. I ett blogginlägg som publicerades i går kväll under rubriken "Sanningen bakom de perfekta bilderna" följer Sophie Elise Isachsen i hennes fotspår.

"Till alla er som sitter där ute och känner press efter att ha läst en blogg eller scrollat igenom Instagram. Man får gång på gång höra att det inte är sant, men man tror på det ändå. Så nu ska jag visa er att det inte är äkta, använda mig själv som exempel och skämma ut mig lite", inleder hon inlägget.

Sedan visar hon hur bh:ar används för att trycka upp silikonbrösten, hur hon döljer ärren efter ingreppet, fejkar ett så kallat "tigh-gap" och trycker upp sin rumpa. I ytterligare bilder visar hon bristningarna på låren, att hon använder löshår och –ögonfransar och vilken position som optimerar en platt mage.

"Jag kommer att fortsätta att posta poserande bilder, där jag visar mig från min bästa vinkel och har mycket smink på mig, för då känner jag mig bekväm. Jag tycker inte att det är något fel att posta fina bilder på sig själv, precis som man placerar de finaste bilderna i fotoalbumet. Men jag vill gärna visa att det finns en annan sida av det också, om någon skulle glömma det", avslutar hon inlägget, som för övrigt blivit hyllat sedan det skrevs.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.