Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SCA:s serie klar för fyra länder

Publicerad: 16 juli 2014, 09:40

SCA tävlar i Volvo Ocean Race.

SCA ligger bakom den dokumentära tv-serien "No Ordinary Women" som följer det kvinnliga lagets förberedelser inför Volvo Ocean Race. Det är Strix som står för produktionen, och målet är att få ut den på 30 marknader.


Ämnen i artikeln:

Strix TelevisionSCA

Resumé har tidigare berättat om SCA:s stora satsning på Volvo Ocean Race under 2014 och 2015. Tävlandet är inte som vilket sponsorskap som helst. Den magentafärgade båten med "SCA" i stora bokstäver på skrovet har en kvinnlig besättning från olika länder som svetsas samman och får tillgång de bästa förutsättningarna att prestera på toppnivå.

Alla förberedelser har dokumenteras av ett tv-team från Strix Television, och resultatet är en tv-serie som har världspremiär nu i juli.   Först ut är finska YLE och 7TWO i Australien som kommer att visa den fyra episoder långa serien "No ordinary women". Sedan står Tyskland och Nederländerna på tur.

Här nedan är en trailer till programmet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Strix TelevisionSCA

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.