Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Schenström och Pihlblad drack för 945 kronor

Publicerad: 31 januari 2008, 13:19

Ulrica Schenström och Anders Pihlblad drack för cirka 945 kronor under den beryktade kvällen förra veckan. Pihlblads två kompisar ska ha druckit för resten av notan på totalt 1145 kronor som TV4 betalade.


Skandalkyssen. Foto: Aftonbladet Bild.

TV4 har uppgett att notan för det omtalade mötet mellan Ulrica Schenström och Anders Pihlblad ligger på 1145 kronor. Exakt vad som har förtärts har inte kanalen kunnat svara på, med motiveringen att de inte har haft tillräckligt underlag.

Nu avslöjar man att det endast var alkohol som förtärts under kvällen och det var två andra personer närvarande under kvällen.

Vilka var dessa två personer?
– Det var enligt Anders två kompisar till honom, säger Jonas Gummesson, biträdande nyhetschef TV4.

Varför var de med vid Pihlblads möte med en källa?
– De deltog inte i det mötet. De var där tidigare på kvällen.

Hur mycket drack de för?
– Vi har inte det rätta underlaget ännu. Men vi har uppskattat att Pihlblads kompisar drack för 200 kronor, säger Jonas Gummesson.

Det skulle betyda att Ulrica Schenström och Anders Pihlblad drack för cirka 945 kronor. Ett vinglas på restaurangen de besökte kostar 49 kronor för ett litet och 79 kronor för ett stort.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.